ДОБРОВОЛЦИ

за изграждането на Артел 13

Доброволци

Казват, че доброволчеството в България не е добре развито. Казват, че доброволците са луди хора: „ а кой в днешно време работи без пари?!“.

Казват още какво ли не. Ала вместо да вярвате сляпо на някакви си думи, елате в Киселчово и вижте.

Когато един от участниците в нашите ателиета ми предложи да дойде като доброволец, че да съберем и още хора за разширяването на Артела, самата аз бях скептична. И изведнъж… след като потърсих помощ от сайта на Timeheroes, след като се обадиха над 60 човека, дойде моментът на моя емоционален шок. Има ги, истински са и са прекрасни тези хора.

И хич не са будали.
А имат души като за цяло село!

Равносметката: общо 5 доброволчески лагера! Млади хора с образование, мечти, вътрешна свобода, трудолюбие и купонджийски дух.

Вече знам със сигурност – мечтата за възраждане на едно село е възможна! За себе си видях как се създава общност, как сърцето се изпълва с благодарност, как нещата се случват пред очите ни. Убедена съм, че прекрасните хора са много, истински, искрени.

Благодаря ви, момичета и момчета!

Благодарение на доброволците съществува Артел 13-напълно изграден, развиващ своята дейност. Благодарение на тях Киселчово има по-хубав, чист и цветен мегдан. Следете и за следващите ни доброволчески акции. За себе си знам – в Артел 13 винаги ще има място за доброволците.
Защото те са другите, различните, истинските, моите си хора
.


Галерия със снимки от построяването на Артел 13

Приятели на Артел 13


Адрес:

4765 Киселчово
Улица 1
artel13.kiselchovo@gmail.com


Контакти:

Телефон:  0301 58 444
Мобилен:  0877 376 595
Skype: monachoban


Местонахождение:

GPS: 41.533, 24.5936
Карта: Google Maps
Още за пътя до Киселчово