АТЕЛИЕ

Жени и вино,
вино и жени

в Арт център Артел 13

Жени и вино,
вино и жени

16 – 18 март 2018

Да открием кралицата
в себе си!

Още старите българи вярвали, че месеците са 11 братя и сестра им март. Затова и се вярва, че март е женски месец – променлив, капризен, страстен. Различните времена и нрави са оставили своя следа в празниците на март – 1 март, 8 март, 21 март, 25 март. И всички те все женски.

Артел 13 ви кани през март да отпразнуваме Жената с главна буква. Истинската – шарена, страстна, весела и тъжна, жената празник, обещаващата и примамлива, пенлива и с тръпчив вкус.

Между 16 и 18 март ние ще празнуваме. Ще празнуваме и почетем женското начало, идването на пролетта, Благовещение, ще се радваме, ще се поглезим, ще попеем, ще вдигнем наздравица с чаши вино.

Всяка дама ще може да се наслади на себе си, на приятна компания, на умни, весели и забавни разговори, на една процедура за лице, яздене на кон и много червено вино.

Програмата

От 14.00 часа на 16 март (петък) до 14.00 часа на 18 март (неделя) ще се погрижим изцяло за вас:

– настаняване,
– храна три пъти на ден по тристепенно меню,
– кафе и чай в изобилие,
– ще ви качим на кон,
– ще получите процедури за лице,
– много вино
– и разговори за душата.


Ето и нашите приятели
по време на ателието

Винарска изба
БРЕСТОВИЦА

Избата предлага изискани вина. Разположена е на 17 км югозападно от Пловдив в плодородната Тракийска низина - земя прочута през своята хилядолетна история с производството на божествената напитка. Винарска изба Брестовица е построена в края на 30-те години на миналия век. Представлява класически образец на френска “надземна изба” с общ капацитет от 4 000 000 литра, изградена по проект на френски инженери.

Избата преработва превъзходно ръчно брано грозде, което ферментира по класическата технология за висококачествени вина.


Ателие за красота
ДОБРИЯНА

За истинското женско щастие, за усещането ни за кралици ще се погрижи Ателие за красота „Добрияна“ Смолян, като ни поглези с маска за лице и масаж. Тук ще моделираме не само вътрешната, но и външната си красота.

Ателието ще се проведе в базата на Артел 13 в Киселчово.


Записване и такса за участие

Таксата за участие в Ателието е 170 лв. Записването става с капариране на 50% от таксата за участие. Позвънете на тел. 0303 65 246 или ни пишете на kiselchovo@abv.bg, за да се уверите, че има свободни места.



Приятели на Артел 13


Адрес:

4765 Киселчово
Улица 1
artel13.kiselchovo@gmail.com


Контакти:

Телефон:  0303 652 46
Мобилен:  0877 376 595
Skype: monachoban


Местонахождение:

GPS: 41.533, 24.5936
Карта: Google Maps
Още за пътя до Киселчово