АТЕЛИЕ

ДА СИ НАПРАВИМ ИЗИСКАНИ БИЖУТА

в Арт център Артел 13

Да си направим изискани бижута

6 – 8 юли 2018

Всяка жена обича бижута. И всяко нейно бижу е отражение на същността й. Разкрива нейната индивидуалност, показва каква е тя като личност, отношението й към външната красота.

Валя Брадшоу не само обожава красивите и изящни бижута, но тя самата от девет години изработва собственоръчно колиета, гривни и обеци от материалите, които най-много обича и цени: тюркоази, ахати, аквамарин и много други естествени камъни, известни с лечебните си сили; признатите за най-добри в цял свят кристали Сваровски, несравнимото с никое друго по красота Мурано Глас.


Всяко едно бижу, Валя е сътворила с много любов и позитивна енергия. И във всяко едно от тях е оставила частичка от душата си.

В рамките на това ателие Валя с радост ще сподели с вас всичко, което знае, за да изработите сами бижута за вас самите или за някой, когото обичате. Защото направиш ли нещо със собствените си ръце, от обикновен предмет то се превръща в живо същество с душа. А какъв по-красив подарък от подарък с душа, нали!

И още нещо! Всяка от нас има по някое любимо, но вече поостаряло и нуждаещо се от поправка бижу. Вземете го с вас, когато тръгвате за Киселчово. Ще го обновим и ще му дадем нов живот.

За водещата на ателието

Валя Брадшоу
Коя е Валя?
За себе си тя споделя:

"Завършила съм архитектура, работила съм като архитект в България.

В Белгия започнах да правя бижута преди 7-8 години, защото бях част от група с много креативни хора. Бижутата ми са представяни в Брюксел и София многократно. Писали са за мен в няколко наши списания и вестници преди няколко години.

От 5 години съм в САЩ и от миналата година поднових тази си страст като си отворих и онлайн бутик. В София съм подарявала много бижута в благотворителни събития за абитуриенти, тук също съм свързана с фондация Карина занимаваща се с арт терапия за деца със специални нужди.

Работя само с качествени материали - полускъпоценни камъни, планински кристали, кристали Сваровски, корал, перли, тюркоаз... Моделите ми са главно уникати, рядко се повтаря едно и също нещо."


Валя Брадшоу във Facebook: Rovalia Lea Jewelry
Онлайн магазин и блог на Валя Брадшоу: ClassyTouchByValia

Програмата

Петък
16.00 - 17.00 ч. Настаняване и кафе.
19.30 – 20.00 ч. Вечеря и запознаване с основни техники и материали за изработване на бижута.


Събота
8.30 ч. Закуска
10.30 ч. Творческа работа за изработване на бижутата. Ще правим стречинг гривни на ластик, обеци, колие със закопчалка.
12.30 ч. Обяд
14.00 ч. Творческа работа за изработване на бижутата. Ще правим стречинг гривни на ластик, обеци, колие със закопчалка.
19.30 - 20.00 ч. Вечеря.


Неделя
8.30 ч. Закуска.
9.30 - 11.00 ч. Творческа работа за изработване на бижутата. Ще правим стречинг гривни на ластик, обеци, колие със закопчалка.
12.30 ч. Обяд и отпътуване


По време на ателието ние ще се погрижим изцяло за вас. Ще бъдете нахранени 3 пъти на ден. Ще получите кафе и чай в неограничени количества. Ще имате всички необходими материали за обучението. Ще се насладите на нощувка в нашата база.

Алкохол не се предвижда. За него ще трябва да се погрижите сами и то предварително.

Записване и такса за участие

Таксата за участие в Ателието е 140 лв. Записването става с капариране на 50% от таксата за участие. Позвънете на тел. 0303 65 246 или ни пишете, за да се уверите, че има свободни места.Приятели на Артел 13


Адрес:

4765 Киселчово
Улица 1
artel13.kiselchovo@gmail.com


Контакти:

Телефон:  0303 652 46
Мобилен:  0877 376 595
Skype: monachoban


Местонахождение:

GPS: 41.533, 24.5936
Карта: Google Maps
Още за пътя до Киселчово