КИСЕЛЧОВО

Тук, в самото сърце на Родопите, се е скътало запазено от Господ кътче земен рай, наречено Киселчово, съхранило сякаш в себе си чистотата на целия свят. Елате, за да забравите всичко и да се потопите в магията на Киселчово.

Подари си доза здраве и емоции от

Магията на Киселчово

Избягай за миг от подтискащия шум на града, от задълженията, напрежението и стреса в работата и дай на психиката си тишината и целебното спокойствие на Киселчово!

Измъкни се за миг от задушаващата прегръдка на градския смог и напълни гърдите си с кристално чист планински въздух от Родопите!

За миг изхвърли химията, която всеки ден поглъщаш и подари на клетките си най-чистата планинска вода и екологична храна от Родопите!

И ще почувстваш как тялото и духът ти се зареждат с енергията на Родопа планина! Онази божествена енергия в земята тук, която е създала предците ни. Същата тази енергия, която и днес вибрира в клетките ни и ги изпълва с живот.

А когато се спусне нощта и едрите звезди над Киселчово разкрият пред вас дълбочината и безкрайността на Вселената, запалете огъня. Тогава, отърсени от всичко, ще запалим огъня и думите между нас. Тогава, отърсени от всичко, ще прозрете истински безценните неща и хора, които имате. Ще прозрете истинския смисъл на любовта. Ще осъзнаете смисъла на Вашия живот!

И ще започнете да попивате от магията на Киселчово и на Родопа планина!

А когато се върнете отново у дома и вечер останали за малко на тихо и на тъмно, спомените винаги ще ви връщат към Магията на Киселчово. И ще ви зареждат със същата енергия! И ще искате отново да се потопите в Магията на Киселчово.

Магия, която не може да се разкаже. Може само да се изпита!

Добре дошли в Киселчово!

Приятели на Артел 13


Адрес:

4765 Киселчово
Улица 1
artel13.kiselchovo@gmail.com


Контакти:

Телефон:  0301 58 444
Мобилен:  0877 376 595
Skype: monachoban


Местонахождение:

GPS: 41.533, 24.5936
Карта: Google Maps
Още за пътя до Киселчово